Takuu Valmistajan takuut
Toimitukset kotiovelle ympäri Suomea
Huolto Valtuutettu BRP-huolto

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri ja tietosuojaseloste.

Rekisterin pitäjä

Ylä-Kainuun Kone ja Varaosa Oy (0611444-7)

Jaakko Tornberg

Järvenpääntie 2

93600 Kuusamo

Rekisterin nimi

Ylä-Kainuun Kone ja Varaosa Oy:n rekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö tai yritys rekisteröitynyt Koillismotor.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Koillismotor:n verkkokaupasta tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on  Ylä-Kainuun Kone ja Varaosa Oy:n (Koillismotor) asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Koillismotor.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Koillismotor.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Koillismotor.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

Koillismotor.fi verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Koillismotor.fi verkkokaupan asiakaspalveluun tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin pitämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Yrityksen Y-tunnus

Tietojen säilytysaika

Rekisteröityneen tietoja säilytetään kuusi vuotta viimeisen ostotapahtuman jälkeen, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Perusteena tietojen säilyttämiseen on tuotteiden takuuaika, joka on enimmillään kuusi vuotta.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Koillismotor.fi verkkokaupan ylläpidon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Koillismotor.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä. Rekisteröity saa tietonsa nähtäville pyynnöstä.