Coopop Rugged

45km/h
Vuosimalli 2023
Ajamaton Kyllä
Vetotapa Takaveto
Takuu 24kk

2 190 € Alk. 39 €/kk ALV väh.

Kuusamo

Lisätiedot

Coopop-sähköskootterit ovat tyylikkäitä akkukäyttöisiä ajoneuvoja, joiden akun lataat kätevästi tavallisesta pistorasiasta. Coopopin akku sijaitsee astinlaudassa lukittavan luukun takana ja sen voi helposti ottaa mukaan vaikka sisälle kotiin tai töihin lataukseen. Coopopin käyttäminen on helppoa, lukitus avataan kaukosäätimellä, jonka jälkeen laite käynnistyy start-napista. Laite myös lukitaan kaukosäätimellä, jolloin myös varashälytin aktivoituu.

Erilaiset sähköiset ajoneuvot yleistyvät nopeasti niiden helppokäyttöisyyden ja ekologisuuden ansiosta. Sähköskootterilla ajaminen on ekologista, melutonta ja kaiken lisäksi todella helppoa. Sähköskootterissa ei ole vaihteita eikä niihin tarvitse lisätä polttoainetta tai öljyä. Huoltokustannukset ovat vähäiset, sillä kuluvia osia on vähemmän kuin polttomoottorikäyttöisessä ajoneuvoissa. Kevyen sähköskootterin voit ottaa helposti mukaasi vaikkapa asuntovaunun kyydissä, sillä laite ei valuta polttoainetta eikä öljyjä kuljetuksen aikana.

Seikkailuhenkinen Rugged karkeammalla rengastuksella on kotonaan niin maastossa kuin kaupungin sykkeessä. Led-valojen räväkkä säleikkö viimeistelee trendikkään kokonaisuuden.

Kuvan oranssia ei ole saatavilla enää , mutta valkoinen ja katurenkailla löytyy!

Coopop Rugged 45km/h rekisteröidään mopoksi.

https://www.coopop.fi/coopop-rugged-45-km-h/

Tähänkin laitteeseen saatavilla edullista rahoitusta ja laite heti omiin nimiin!

Rahoituslaskuri

Myyntikohteen hinta: 2 190

Käsiraha: 438

Sopimusaika: 72 kk

Viimeinen maksuerä: 0

Kuukausierä
€/kk

Todellinen vuosikorko: %

Luottohinta yhteensä:

Toimistomaksu 165 €, rahoituksen perustaminen 0 €, korko 0 % sekä käsittelymaksu 12.50 €/kk sisältyvät rahoitusarvioon. Huomioithan, että laskurin antamat arvot ovat viitteellisiä.

2190 0 0 12.5 0.2 0

Ota yhteyttä

    Pyydä tarjous toimipisteestä

    KuusamoSuomussalmi

    Vaihdokin tiedot