Rahoitus

Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille. Kun käytössäsi on joustavat rahoitusratkaisumme, voit käyttää hyväksesi loistavia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostokset esimerkiksi 72 kuukaudessa, 72 yhtä suuressa erässä ilman korkoa!

Meillä on yhteistyökumppaneina monet pankit ja rahoituslaitokset, joten varmasti löytyy sopivin vaihtoehto juuri sinun hankintaan. Kysy myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta!

Rahoituslaskuri

Myyntikohteen hinta: 20 000

Käsiraha: 4 000

Sopimusaika: 72 kk

Viimeinen maksuerä: 0

Kuukausierä
€/kk

Todellinen vuosikorko: %

Luottohinta yhteensä:

Toimistomaksu 1 020 €, rahoituksen perustaminen 0 €, korko 0 % sekä käsittelymaksu 12.50 €/kk sisältyvät rahoitusarvioon. Huomioithan, että laskurin antamat arvot ovat viitteellisiä.

20000 0 0 12.5 0.2 0

Nordea joustorahoitus – isoihin ja pieniin hankintoihin

Joustorahoitus soveltuu erilaisten laitteiden, vapaa-ajan ajoneuvojen ja tuotteiden rahoittamiseen. Suunnitelmat ovat yksilöllisiä – ei ole olemassa liian suurta tai hullua haavetta!

Meidän omalla maksuaika kampanjalla voit saada rahoitusta laitteisiin ns. 0% korolla ja jopa 72kk maksuajalla.

Joustorahoitusta voit hakea ostoksen teon yhteydessä Joustorahoitusta välittävästä liikkeestä. Kun hakemus on hyväksytty voit tehdä ensimmäisen oston saman tien.

  • Luottoa jopa 25 000 euroa
  • Ei vuosimaksua
  • Ostoille maksuaikaa jopa 10 vuotta
  • Pankkisuhteestasi riippumaton
  • Ei edellytetä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia
  • Maksa sinulle sopivissa erissä

Hakiessasi Joustorahoitusta, voit valita itsellesi sopivan kuukausierän (1,2 % – 10 % suurimmasta käytetystä luoton määrästä) sopimuksenteon yhteydessä. Laskun saatuasi päätät itse, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko summan tai jotain siltä väliltä.

Joustorahoituksen normaali korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000 – 50 000 euroa.

Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Resurs Bank – pienempiin ostoihin

Käyttäessäsi Resurs rahoitusta päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. 30-60pv ensimmäiseen eräpäivään ja korotonta maksuaikaa 12kk.

Hae helposti joko tekstiviestillä tai myyjämme voi hakea sen kanssasi. Resurs rahoituksella maksat pienet alle 5000€ ostot kätevästi erissä.

Rahoitus­kumppanimme